PER QUÈ ELS HOMES VOLEN SEXE I LES DONES NECESSITEN AMOR (CON TU COMPRA COLABORAS CON LA ONG

PER QUÈ ELS HOMES VOLEN SEXE I LES DONES NECESSITEN AMOR (CON TU COMPRA COLABORAS CON LA ONG "ARCA DE NOÉ). LA VERITAT SIMPLE I PLANA. USADO.

Editorial:
AMAT
Año de edición:
ISBN:
978-84-9735-324-3
EAN:
9789200167911
Código:
16791
Páginas:
302
Encuadernación:
Rústica
10,00 €
IVA incluido
En stock
Añadir a la cesta

Investigació molt exhaustiva i mitjançant un anàlisi innovador, Allan i Barbara Pease interpreten les estadístiques i la fisiologia relacionades amb el sexe dins d'una lectura amena que ens descobreix per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor. Aquest llibre va dirigit a tots aquells que vulguin gaudir al màxim de les seves relacions i proporciona respostes, que tant homes com dones, haurien de conèixer.

Allan i Barbara Pease han venut més de 21 milions d'exemplars dels seus llibres a tot el món i han estat traduïts a més de 50 idiomes.
Aquest llibre ajudarà a tothom, tant als que estiguin mantenint una relació actualment com el que en volen trobar una o volen millorar la que tenen o bé trobar-ne una.
Allan i Barbara Pease transformen la ciència en una lectura amena i amb humor que descobreix per què els homes volen sexe i les dones necessiten amor.